Libros-E Ciencia ficción

Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick por Colleen Cross

22 Dic , 2020    21    0      0 Votos
Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick por 
      
            Colleen Cross

Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick por Colleen Cross

Estás por descargar Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick en PDF, EPUB y otros formatos. Aquí lo puedes descargar gratis y completo, de manera sencilla. Sólo tienes que seguir las indicaciones.

El autor de este libro es

Colleen Cross

Descripción

Sinopsis

COMPTE AMB ALLÒ QUE DESITGESUn misteri paranormal de les bruixes de WestwickLa mort d’un multimilionari no és gaire bona per a un negoci! És el que diu la tieta Pearl a la Cen quan troben un cadàver a l’hostal familiar a Westwick Corners.Tanmateix, la Cen pensa que no és cosa d’ella. Viu una vida normal apartada de la màgia per alguna cosa. Està promesa amb un noi normal i té una feina normal com a periodista, sense màgia de per mig, i un inconvenient com un assassinat al poble no pertorbarà la seva còmoda existència.Encara que tot el poble acusi la tieta Pearl d’haver assassinat el seu hoste. Encara que el seu promès actuï d’una manera sospitosa i vegi fantasmes on no n’hi ha. Encara que el nou i atractiu xèrif, en Tyler Gates, la tracti com la més sexy de les bruixes.Si t’agraden els misteris lleugers amb una dosi d’humor i un toc sobrenatural, t’encantarà aquesta història de bruixes!Cada llibre de la saga conta una història diferent, i es poden llegir en qualsevol ordre.Sobre la saga Els misteris de les bruixes de Westwick:Registra’t per rebre notificacions a http://www.colleencross.com«Una captivadora aventura màgica. Si t’agraden els misteris lleugers t’encantaran la Cendrine West i la seva peculiar família de bruixes.Westwick Corners no és el típic poblet. Ni tan sols un poble fantasma normal i corrent. És on la gent es perd i on les bruixes entrenen la seva màgia sense cridar massa l’atenció. Aquesta combinació el converteix en un lloc interessant on mesclar els misteris i l’humor, i les bruixes sempre són el centre d’acció.La cuina de la Ruby, les investigacions de la Cendrine i l’escola de màgia de la tieta Pearl sempre cerquen l’ingredient secret que impulsi les bruixes a la fama i la fortuna i torni a fer brillar el poble de Westwick Corners. Les bruixes sempre treballen en noves oportunitats de negoci per l’hostal Westwick Corners, el bar Embruix i, per descomptat, l’Escola d’Encanteri Pearl, on les bruixes van a desentranyar enigmes, conjurar encanteris i crear nous misteris màgics. Llàstima que sempre es distreguin perquè ocorren successos estranys a Westwick Corners, des de petits delictes fins a assassinats.La família West sempre ha estat a Westwick Corners i sempre hi estarà. Descendeixen d’una llarga estirp de bruixes que ha viscut a Westwick Corners des de la seva fundació. Bruixes que desvelen misteris, resolen crims i ajuden qui ho necessita.Són un conjunt de bruixes de tots els estils, perquè embruixar és una de les coses típiques que es fan a un poblet. Tothom ajuda. Fins i tot el fantasma de l’àvia Vi s’entremet i investiga. Però quan totes estiren, no ho fan sempre en la mateixa direcció. Si t’agraden les endevinalles, les rialles i les sagues de misteri, t’encantarà aquesta col·lecció. Disponible en format electrònic i en paper.La següent aventura de la saga ocorre la Nit de Nadal. Mentre hi hagi lectors que gaudeixin amb les meves històries, continuaré escrivint-les. Gràcies per la lectura!

Datos del libro
Colleen Cross 2020

En otras páginas…

$944.02

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

También puedes ver otros Libros de Ciencia ficción

Búsquedas relacionadas:
Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick descargar epub gratis, Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick completo sin registrarse, Caça de bruixes: Un misteri paranormal de les bruixes de Westwick en pdf en español


Descargar Tamaño: 1.57KB 0928-libro.pdf

Artículo anterior

Telephotography por Davis

Artículo siguiente

El lenguaje del cuerpo por

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *