Libros-E Psicología

Llenguatge, ment i cervell por Marta Coll Florit

26 Dic , 2020    15    0      0 Votos
Llenguatge, ment i cervell por 
      
            Marta Coll Florit

Llenguatge, ment i cervell por Marta Coll Florit

Estás por descargar Llenguatge, ment i cervell en PDF, EPUB y otros formatos. Aquí lo puedes descargar gratis y completo, de manera sencilla. Sólo tienes que seguir las indicaciones.

El autor de este libro es

Marta Coll Florit

Descripción

Sinopsis

Els éssers humans normalment produïm i entenem el llenguatge sense esforç i som capaços d’utilitzar-lo amb èxit en les situacions comunicatives més diverses. No obstant això, l’ús del llenguatge és un procés complex que requereix el funcionament perfecte de tot un seguit de subprocessos lingüístics. Aquest llibre analitza com els infants adquireixen la seva primera llengua. Així mateix, tracta l’estudi dels mecanismes mentals que els adults posem en marxa quan parlem i escoltem, quan escrivim i llegim. Finalment, també s’aborda el substrat neuronal del processament lingüístic i es presenten els trastorns del llenguatge que són conseqüència de dany cerebral, coneguts com a afàsies. En definitiva, aquest manual constitueix una eina de gran utilitat per a iniciar-se en el món de la psicolingüística i de la neurolingüística.

Datos del libro
EDITORIAL UOC, S.L. 2014

En otras páginas…

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

También puedes ver otros Libros de Psicología

Búsquedas relacionadas:
Llenguatge, ment i cervell descargar epub gratis, Llenguatge, ment i cervell completo sin registrarse, Llenguatge, ment i cervell en pdf en español


Descargar Tamaño: 1.57KB 0928-libro.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *