Libros-E Medicina

Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica por Lluís Franco i Sala

5 Ene , 2021    16    0      0 Votos
Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica por 
      
            Lluís Franco i Sala

Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica por Lluís Franco i Sala

Estás por descargar Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica en PDF, EPUB y otros formatos. Aquí lo puedes descargar gratis y completo, de manera sencilla. Sólo tienes que seguir las indicaciones.

El autor de este libro es

Lluís Franco i Sala

Descripción

Sinopsis

A finals del segle XX i principis del segle XXI, la major part dels països desenvolupats han experimentat canvis notables en els seus mercats de treball. Els reptes de la desocupació i els canvis en la composició de l’oferta i la demanda de treball estan darrere els fonaments de les diferents polítiques d’ocupació que han practicat les administracions públiques. Aquests canvis s’han intensificat amb una sèrie de fenòmens com, la participació més gran de la dona en el mercat de treball, l’augment de la qualificació mitjana dels treballadors, la irrupció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), l’envelliment de la població, la immigració, la crisi econòmica i la globalització. En aquest context és obvi que les polítiques d’ocupació tenen un paper cada vegada més important dins del conjunt de la política econòmica practicada arreu. Aquest llibre, tenint en compte la importància cabdal de l’objectiu de la plena ocupació i la creixent rellevància de les polítiques d’ocupació, exposa les diferents qüestions teòriques i pràctiques sobre aquest tema. El lector podrà endinsar-se en l’objectiu de la plena ocupació, les teories sobre el mercat de treball, l’estratègia europea en aquesta matèria, les polítiques actives i passives que s’estan portant a la pràctica, com també en el mesurament de l’ocupació i la desocupació.

Datos del libro
EDITORIAL UOC, S.L. 2015

En otras páginas…

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

También puedes ver otros Libros de Medicina

Búsquedas relacionadas:
Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica descargar epub gratis, Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica completo sin registrarse, Les polítiques d’ocupació: teoria i pràctica en pdf en español


Descargar Tamaño: 1.57KB 0928-libro.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *