Libros-E Ciencia ficción

Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) por Anna Erishkigal

6 Ene , 2021    9    0      0 Votos
Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) por 
      
            Anna Erishkigal

Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) por Anna Erishkigal

Estás por descargar Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) en PDF, EPUB y otros formatos. Aquí lo puedes descargar gratis y completo, de manera sencilla. Sólo tienes que seguir las indicaciones.

El autor de este libro es

Anna Erishkigal

Descripción

Sinopsis

Van die begin van tyd, is twee antieke teëstanders in ʼn stryd vir beheer van die aarde. Een man het opgestaan om by die mensdom te staan. ‘n Soldaat wie se naam ons steeds vandag onthou….Engelagtige Magte Kolonel Mikhail Mannuki’ili word wakker, noodlottig gewond, in sy skip wat neergestort het. Die vrou wat sy lewe red het vermoëns wat bekend lyk, maar met geen geheue van sy verlede, kan hy nie onthou hoekom nie!.Ninsianna se mense het profesieë van ‘n gevlerkte Kampioen, ‘n swaard van die gode wat haar mense teen ‘n Bose Een sal verdedig. Mikhail dring aan dat hy geen demi-god is nie, maar sy geheimsinnige vermoë om dood te maak vertel ‘n ander storie..Intussen, in die hemele, fluister boosheid vir ‘n stuurse prins. ‘n Sterwende spesie probeer om uitsterwing te verhoed. Twee keisers, gevestig in hulle antieke ideologieë, kan nie die groter bedreiging sien nie. Alles in hierdie wetenskapfiksie oorvertelling van die mensdom se mees epiese verhaal oor die stryd tussen goed en kwaad, die botsing van keiserryk en ideologieë, en die grootste superheld op die aarde, die Aartsengel Mikhail..Hierdie boek is NIE godsdienstige fiksie nie!.Boek 1 van die «Swaard van die Gode» saga.Spesiale BONUS: sluit die reeks se oorsprong storie in, ‘Helde van Ouds ‘n Novella.’.» ‘n Kreatiewe alternatief vir die geskiedenis van wat ons noem ons engele. Dit voel soos… Star Trek ontmoed Mythos.» —Leser hersiening.» ‘Mikhail word wakker—’ soos die voorblad sê ‘—noodlottig gewond in sy skip wat neergestort het’ … maar dit is net die begin van sy dilemma.» —Cape Cod Times Koerant.»Ek was lief vir die samesmelting van die bitter wetenskapfiksie en fantasie genres. Dit is verskriklik moeilik om die twee saam te voeg. Die skrywer doen dit naatloos…» —Leser hersiening.*Afrikaanse taal, Afrikaanse boeke, Afrikaanse uitgawe – Afrikaans language, Afrikaans editionAfrikaanse soekwoorde: Afrikaanse taalboeke, epiese fantasie, ruimteopera, romanse, militêre wetenskapsfiksie, militêre romanse, militêre fantasie, swaard en towery, drake, historiese romanse, antieke wêreld, uitheemse kontak, genetiese ingenieurswese, aksie en avontuur, engele, demone, oorlog 

Datos del libro
Seraphim Press 2017

En otras páginas…

$213.25

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

También puedes ver otros Libros de Ciencia ficción

Búsquedas relacionadas:
Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) descargar epub gratis, Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) completo sin registrarse, Swaard van die gode (Afrikaanse uitgawe) (Afrikaans Edition) en pdf en español


Descargar Tamaño: 1.57KB 0928-libro.pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *